21 Ocak 2016 Perşembe

Mandalinanın Faydaları :)




Mandalina en kolay yenilen meyvelerin başında gelir. Alın elinize çalışırken, sohbet ederken, dolaşırken kısacası çoğu eylemi yaparken tüketebileceğiniz bir meyvedir. Kolay yenilen meyvenin faydaları ise saymakla bitmiyor!





Hepimizin bildiği C vitamini deposudur. Bu vitamin ise kış aylarının en güçlü kalkanıdır. Günde 1 ya da 2 adet yiyeceğiniz mandalina bile sizi gripten, nezleden korur. Siz kendinizi hastalıktan koruyunca sevdiklerinizi de korumuş olursunuz.



Bulaşıcı hastalık çocuklarınıza, eşinize, arkadaşınıza, sevgilinize yani sevdiklerinize de bulaşmamış olur. Aynı zamanda siz yerken mandalinayı onlarda nasiplenirler :) Meyvelerin kaderi genelde annelerimizin tabağa servis edip önümüze getirmesiyle yenmeye başlanmasıdır :) İyi ki annelerimiz var :)

A vitamini de içeren bir meyve mandalina. A vitamini de nedir derseniz.. A vitamini göz sağlığımızı korur, sağlıklı kemikler sağlar ve hücre büyümesine de etkisi olduğundan (özellikle çocuklar için) paha biçilmez bir vitamindir :)

Gelelim B vitaminine, resmen alfabeyi sıraladık değil mi:) B vitamini yeni hücrelerin oluşmasına yarar. Sağlıklı devamlılığı sağladığından bu sağlıksız yaşamda mandalina takviyesini kendimize yapalım. Bir iyilik yapalım kendimize :)



İşte en güzeli biz bu A, B ve C vitamini içeren mandalinayı en doğal haliyle dalından evinize kadar getiriyoruz :) Hiçbir işlem görmeden, mumlama, soğuk hava deposu ve boyama görmeden kapınıza kadar bahçelerimizden getiriyoruz. Bir kez denemeniz farkı anlatacaktır :)



Sağlıkla kalın...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder